Bemutatkozás

Belovári-Németh Katalin vagyok

szépségterapeuta, kozmetikus

2000-ben végeztem kozmetikusként Keszthelyen, majd ezt követően megnyitottam saját szalonomat Hévízen, ahol 2015-ig dolgoztam. Ezután egy rövid kitérő következett, hiszen megszületett kislányom, s így egy teljes szemléletváltás következett az életemben. Innentől kezdve bio -és natúrtermékek használatát részesítettem előnyben, ezáltal pedig az aromaterápia is életem fontos részévé vált.

2017-ben az Adrienne Feller Szépségterapeuta Akadémián folytattam tudásom fejlesztését, ahol sikeresen megszereztem az okleveles szépségterapeuta képesítést. Fontosnak tartom a folyamatos tanulást, ezért folyamatosan részt veszek aromaterapeuta képzéseken a Panarom Aromaterapeuta Intézetben.

Adrienne Feller professzionális kozmetikumai magával ragadtak, mivel a termékek minősége, egyedisége a magyar termálvízben, a prémium minőségű illóolajokban, a 100%-ban természetes bio összetevőkben és a titkos recept alapján a Pannonessence-ben rejlik, amihez még párosul az Adrienne Feller metódus. Ezek után nem volt kérdés számomra, hogy ezzel szeretnék foglalkozni. Ha megérzem a tiszta esszenciák illatát, és látom a vendégek bőrén a természetes összetevők hatását, akkor tudom, hogy jól választottam.

„Testen át a lélekig, lélektől a bőrig hatnak. ”

Ezt az elixírt szeretném átadni a vendégeimnek a személyre szabott kezelések során, egy kis holisztikus szemlélettel megspékelve. Legfőbb célom, hogy a kozmetikai kezelések hozzájáruljanak a bőr egészséges működéséhez, szépségéhez, valamint a szalonomban töltött idő felüdülést, kikapcsolódást és lelki feltöltődést jelentsen a vendégeim számára.

elixír

Kíváncsi vagy szolgáltatásaimra?

Nézd meg miben tudok Neked segíteni!

Ha pedig bármi kérdésed van,

akkor vedd fel velem a kapcsolatot!

Csatlakozz a szalon közösségi oldalaihoz!

Elixír Bio Beauty, kozmetika, Keszthely, arckezelés

*Személyes adataidat arra fogom használni, hogy kapcsolatba léphessünk, és számodra érdekes, és hasznos információkat oszthassak meg. Bármikor leiratkozhatsz hírlevelemről a leiratkozás linkre kattintva, melyet bármelyik e-mail végén megtalálsz. Adataidat és jogaidat tiszteletben tartom.
Részletes adatkezelési tájékoztató: https://elixirbiobeauty.hu/adatkezelesi-tajekoztato

A Feliratkozásra kattintva elfogadod, hogy adataidat a fent említett adatkezelési tájékoztató szerint fogom kezelni.

Adatvédemi tájékoztató | Készítette: Beauty Marketing Experts, Fru Creative Design
Elixír Bio Beauty minden jog fenntartva ©2021