A környezettudatosság már nem csak a bevásárlóközpontok polcain, hanem szinte minden területen hódít, köztük a kozmetika világában is. Egyre többen keresnek olyan bőrápolási termékeket, amelyek természetes úton és természetes alapanyagokból tevődnek össze. Ebből kifolyólag gyakrabban találkozhatunk biokozmetikákkal úton-útfélen, ahol természetes úton, természetes hatóanyagokkal szépülhet bőrünk. De hogy mit is takar a „biokozmetika” kifejezés az kiderül cikkemből, illetve ehhez kapcsolódó érdekességeket is megtudhatsz.

 

Mit jelent az, hogy biokozmetika?

Manapság átgondoltabban választjuk meg bőrápolási termékeinket és kozmetikai kezeléseinket. Bőrápolás terén egyre növekszik azok száma, akik a környezetbarát bioösszetevőket és kezeléseket részesítik előnyben. Ezt bizonyítja az is, hogy egyre több biokozmetikát láthatunk mindenfele. Sokan küzdenek olyan bőrproblémákkal, melyekre a hagyományos kozmetikumok nem kínálnak megoldást. Ekkor jön képbe a biokozmetika, mely kezelései során nem árt sem a bőr, sem a szervezet számára. Egy biokozmetika esetében természetes hatóanyagok bevitelével és természetes módszerekkel történik az adott kozmetikai kezelés.

A biokozmetikumoknak az alábbi kritériumoknak kell megfelelnie:

  • teljes vegyszermentesség
  • környezetkímélő előállítás, csomagolás, összetevők
  • 95%-ban ökológiai eredetű, 5%-ban természetes anyag
  • nem tartalmaz szintetikus anyagokat, kőolajszármazékokat, szilikont, génmódosított összetevőket
  • nem vett részt állatkísérletben

A kezelések során alkalmazott biohatóanyagok 4-szeres hatékonysággal segítenek a bőr szépségének megőrzésében, méghozzá hosszantartó eredménnyel. Irritációmentes, tartós, intenzívebb hatás, mely érzékeny bőrre is alkalmazható. Válogass a keszthelyi Elixír Holisztikus Biokozmetika kezelései között, ahol mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb biokezeléseket!

bio kozmetika Keszthely holisztikus

Mit takar a holisztikus szemlélet?

Eredete a görög „Holos” szóból származik, melynek jelentése egész, teljes. Ennek megfelelően a holisztikus szemléletnél nem csak valaminek az egyes részeit nézzük, illetve kezeljük, hanem a teljes egészét. Akkor érhető el a vágyott szép, egészséges bőr, ha minden rész megfelelően működik. A holisztikus szemléleten alapuló kozmetika nem csupán a tüneteket kezeli, hanem a kiváltó okot is. A holisztikus kezelések túlmutatnak a hagyományos kozmetikai kezeléseken, mivel az egész szervezetre kiható öngyógyító folyamatokat indítanak be. A meglévő bőrproblémát és a mögötte álló okokat figyelembe véve egyénre szabott kozmetikai kezelésekkel újulhat meg a bőr. Ennek érdekében a lehető legjobb minőségű, bioösszetevőkből álló termékeket alkalmazom a kozmetikában. A bőr ellenállóbbá válik, hidratáltabb lesz, visszanyeri életerejét és feszességét. Add át magad az élménynek, és szépülj holisztikus szemlélet alapján Keszthelyen!

 

Az én történetem…

„Kislányom születés után teljes szemléletváltás következett az életemben, hiszen egyre inkább a bio -és natúrtermékeket részesítettem előnyben. A szépségterapeuta és aromaterapeuta képzések során megismerkedtem az Adrienne Feller professzionális kozmetikumokkal, melyek nagy hatást gyakoroltak rám: kiváló prémium minőség, 100%-ban bioösszetevők, egyedi recept. Ezt az elixírt szeretném átadni Vendégeimnek a személyre szabott kezelések során holisztikus szemlélettel megfűszerezve. Célom, hogy a biokozmetikában eltöltött idő ne csak szépségápolás, hanem egyben testi-lelki feltöltődés is legyen Vendégeim számára.”

Belovári-Németh Katalin szépségterapeuta, kozmetikus

Mit kell tudni az Adrienne Feller kozmetikumokról?

A bőr az a terület, melyen minden lelki és fizikai folyamat tükröződik. Ha a harmónia és az egyensúly megvan, akkor az bőrünkön is látszódik. Azonban ha az egyensúly felborul, akkor komoly bőrproblémák keletkezésével nyilvánul meg. Ezért nagyon fontos, hogy mind külsőleg, mind belsőleg ápoljuk bőrünket. Az Adrienne Feller biokozmetikumok ennek szellemében lettek megalkotva, melyek egyedi bioalapanyagokkal, prémium minőségű aktív illóolajokkal, a termálvíz erejével és a különleges Pannonessence-el járulnak hozzá a gyönyörű, szép bőr meglétéhez. Különleges jelentőséggel bír az érintés minősége és módja, ugyanis elősegíti a gyógyulás folyamatát, ezáltal megőrizve a szépséget. Az Adrienne Feller metódus alappillére nem csupán a tüneti kezelés, hanem önmagunk megismerése, problémáink feltárása és azok megoldása. Az Adrienne Feller szépségápolási termékek egy időben hatnak a bőrre és a lélekre, melyek által egyrészt megszépülünk, másrészt pedig feltöltődünk energiával.

bio kozmetika Keszthely kozmetikai kezeles

Az egészséges bőr eléréséhez az adott bőrállapotnak megfelelő, természetes összetevőkből álló kozmetikumok és kezelések elengedhetetlenek. Az Elixír Holisztikus Biokozmetika olyan kezeléseket kínál, melyek során természetes úton, biokozmetikumokkal újulhat meg a bőr. Várlak szeretettel Keszthelyen biokozmetikámban, gyönyörű környezetben, profi szakértelemmel!

Csatlakozz a szalon közösségi oldalaihoz!

*Személyes adataidat arra fogom használni, hogy kapcsolatba léphessünk, és számodra érdekes, és hasznos információkat oszthassak meg. Bármikor leiratkozhatsz hírlevelemről a leiratkozás linkre kattintva, melyet bármelyik e-mail végén megtalálsz. Adataidat és jogaidat tiszteletben tartom.
Részletes adatkezelési tájékoztató: https://elixirbiobeauty.hu/adatkezelesi-tajekoztato

A Feliratkozásra kattintva elfogadod, hogy adataidat a fent említett adatkezelési tájékoztató szerint fogom kezelni.

Adatvédemi tájékoztató | Készítette: Beauty Marketing Experts, Fru Creative Design
Elixír Bio Beauty minden jog fenntartva ©2021